Бизнис-настани

21.11.2017 - 21.11.2017


Инфо сесија Општина Штип,  Македонија

ИНФО СЕСИЈА ЗА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ-ШТИП


ИНФО СЕСИЈА ЗА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ


     Регионалната стопанска комора  во соработка со Фондот за иновации и технолошки развој, Oпштина Штип и Центарот за развој на Источниот плански регион , организираат инфо сесија за Јавниот повик за финансирање на проекти за намалување на загадувањето на воздухот во урбаните средини во Република Македонија - О2 ПРЕДИЗВИК (https://www.fitr.mk/o2predizvik).


    Информативната сесија ќе се одржи на 21.11.2017 година, во 13:00 часот, во затворениот дел на салата на Советот при Oпштина Штип.    

    Ве молиме Вашето присуство да го потврдите на следната е-пошта: monika@mchamber.mk најдоцна до 20.11.2017 година.


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Моника Стоичева
Тел: ++ 389 32 300 282 Факс:
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: monika@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права